Tietosuojalausunto (EU)

Tämä tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi helmikuu 2, 2022 ja koskee Euroopan talousalueen kansalaisia ja laillisia vakituisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://www.dazzling.fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla) 

2. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä on Evästekäytännössämme

Olemme tehneet Googlen kanssa tietojenkäsittelysopimuksen.

Olemme estäneet täydellisten IP-osoitteiden sisällyttämisen.

3. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

4. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

5. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

6. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, miksi henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jotka ovat tiedossamme.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojasi milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja pyytää henkilötietosi poistamista.
  • Oikeus siirtää tietojasi: Sinulla on oikeus pyytää kaikki henkilötietosi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

7. Valituksen lähettäminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme (valituksen) henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

8. Yhteystiedot

Oy Trade Fairly Ltd
Notkelmatie 7
21620 KUUSISTO
Y-tunnus 1033469-6
Suomi
Verkkosivusto: https://www.dazzling.fi
Sähköposti: if.allebazaz@ofni
Puhelinnumero: 0409694489

Liite

WooCommerce

Tämä esimerkkiteksti sisältää perusasiat tiedoista joita kauppasi voi mahdollisesti kerätä, tallentaa ja jakaa ja lisäksi kenellä on pääsy tietoihin. Riippuen asetuksista ja käytössä olevista lisäosista, eri kauppojen jakamat tiedot voivat vaihdella. Suosittelemme kysymään lakihenkilöltä mitä tietoja voit paljastaa yksityisyydensuojassa.

Keräämme tietoja sinusta kaupan kassalla.

Mitä keräämme ja säilytämme

Kun vierailet tällä sivustolla, seuraamme:
  • Products you’ve viewed: we’ll use this to, for example, show you products you’ve recently viewed
  • Sijainti, IP-osoite ja selaimen tyyppi: Näiden avulla arvioimme verojen ja toimituskulujen määrän
  • Toimitusosoite: Kysymme tätä, jotta voimme -esimerkiksi- arvioida toimituskulut ennen kuin teet tilauksen ja lopuksi lähettää tilauksen.
Käytämme evästeitä myös jotta säilytät ostoskorin sisällön kun selaat sivustoa.

Huom.: Voit halutessasi kuvailla tarkemmin evästeiden käytön ja linkittää täältä evästeiden selostukseen.

Kun ostat meiltä, pyydämme tietoja kuten nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, luottokortin tai maksamisen tiedot ja valinnaiset käyttäjätilin tiedot kuten käyttäjätunnus ja salasana. Käytämme näitä tietoja tarkoituksiin kuten :
  • Lähettää tietoja tilistäsi ja tilauksesta
  • Vastata pyyntöihisi, mukaan lukien hyvitykset ja valitukset
  • Käsitellä maksuja ja estää petollista toimintaa
  • Luoda käyttäjätilisi kauppaamme
  • Noudattaa kaikkia lain velvotteita, kuten verojen maksaminen
  • Parantaa kaupan tarjontaa
  • Lähettää markkinointiviestejä, jos valitset että haluat vastaanottaa niitä.
Jos luot tilin, tallennamme nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron joita käytetään kassalla täyttämään kenttiä tulevissa tilauksissa. Yleensä säilytämme tietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä niihin tarkoituksiin joita varten keräämme tiedot ja käytämme tietoja ja niin kauan kuin meidän on ne lain mukaan säilytettävä. Esimerkiksi, säilytämme kaupan tiedot (?) vuodeksi verotusta ja kirjanpitoa varten.Tämä sisältää nimen, sähköpostiosoitteen ja laskutus- ja toimitusosoitteet. Tallennamme myös kaupan kommentit ja tuotearvioinnit jos kirjoitat sellaisia.

Ketkä tiimistämme pääsevät käsiksi

Tiimimme jäsenet pääsevät tietoihin joita annat meille. Esimerksi, sekä Ylläpitäjät että Kauppiaat pääsevät näihin:
  • Tilaustiedot kuten mitä ja milloin ostettiin ja minne tilaus lähetettiin sekä
  • Asiakkaan tiedot kuten nimi, sähköpostiosoite ja laskutus- ja toimitus tiedot.
Tiimimme jäsenet pääsevät näihin tietoihin jotta voivat täyttää tilaukset, käsitellä hyvitykset ja voivat tarjota tukea.

Mitä jaamme muiden kanssa

Tässä osassa sinun tulisi listata kenen kanssa jaat tietoja ja mitä tarkoitusta varten. Tämä voi sisältää, mutta ei rajoitu, sivuston analytiikkaan, markkinointiin, maksukäytäviin, toimittajiin ja kolmannen osapuolen upotuksiin sivustolla.

Jaamme tietoja niiden kolmansien osapuolten kanssa jotka auttavat meitä käsittelemään tilauksia ja tuottamaan sivuston palveluita; esimerkiksi --

Maksut

Tässä osassa sinun tulisi listata ne kolmannen osapuolen maksukäytävät joita käytät sivustolla maksujen vastaanottamisessa koska ne voivat käsitellä asiakkaan tietoja. Olemme sisällyttäneet PayPal:in esimerkkinä, mutta poista se jos et käytä PayPal-maksupalvelua.

Hyväksymme PayPal-maksuja. Kun maksuja käsitellään, joitakin tietojasi siirretään PayPal-maksupalveluun. Näitä tietoja ovat mm. tiedot joita tarvitaan maksun toteuttamisessa tai -tukemisessa, esimerkiksi ostosten kokonaissumma ja laskutus tiedot. Katso täältä lisää PayPal yksityisyydensuojasta.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Tämä verkkosivusto käyttää Complianzin Privacy Suite for WordPress -ohjelmistoa suostumustietojen keräämiseen. Tätä toimintoa varten IP-osoitteesi anonymisoidaan ja tallennetaan tietokantaamme. Lisätietoja on Complianzin Tietosuojalausunnossa.

Klarna Checkout for WooCommerce

Kun teet tilauksen verkkokaupassa ja valitset Klarna Checkoutin maksutavaksi, tiedot tilauksen tuotteista (nimi, hinta, määrä, SKU) lähetetään Klarnalle. Kun ostos on tehty, Klarna lähettää laskutus- ja toimitusosoitteesi takaisin verkkokauppaan. Nämä tiedot sekä yksilöllinen oston tunniste tallennetaan sitten laskutus- ja toimitustietoina tilauksessa WooCommercessa.

Slider Revolution

YouTube

Sivustomme käyttää Googlen ylläpitämän YouTuben laajennuksia. Sivujen ylläpitäjä on YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Jos vierailet jollain sivuillamme, jolla on YouTube-laajennus, yhteys YouTube-palvelimiin muodostuu. Täällä YouTube-palvelin saa tiedon millä sivuillamme olet vieraillut. Jos olet kirjautunut sisään YouTube-tilillesi, YouTube antaa sinun liittää selauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi. YouTubea käytetään tekemään verkkosivustostamme houkutteleva. Tämä on perusteltua etua artiklan 1 kohdan mukaisesti. 6(1)(f) DSGVO. Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä löytyy YouTuben tietosuojaselosteesta kohdasta https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Verkkosivustomme käyttää Vimeo-videoportaalin tarjoamia ominaisuuksia. Tämän palvelun tarjoaa Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA. Jos vierailet sivullamme, jolla on Vimeo-laajennus, yhteys Vimeo-palvelimiin muodostuu. Täällä Vimeo-palvelin saa tiedon millä sivuillamme olet vieraillut. Lisäksi Vimeo saa IP-osoitteesi. Tämä pätee myös, jos et ole kirjautunut Vimeoon käydessäsi laajennuksessamme tai sinulla ei ole Vimeo-tiliä. Tiedot välitetään Vimeo-palvelimelle Yhdysvalloissa, jonne ne tallennetaan. Jos olet kirjautunut sisään Vimeo-tilillesi, Vimeo antaa sinun liittää selauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos Vimeo-tililtäsi. Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on Vimeon tietosuojakäytännössä osoitteessahttps://vimeo.com/privacy.

Google Web Fonts

Tällä sivulla käytetään Googlen toimittamia verkkokirjasimia, jotta kirjasimia esitetään yhtenäisesti. Kun avaat sivun, selaimesi lataa tarvittavat verkkokirjasimet selaimen välimuistiin näyttääkseen tekstit ja fontit oikein. Tätä tarkoitusta varten selaimesi on muodostettava suora yhteys Googlen palvelimiin. Näin ollen Google saa tiedon, että verkkosivullemme käytiin IP-osoitteesi kautta. Google Web -kirjasimia käytetään lisäosien yhtenäisen ja houkuttelevan esittelyn vuoksi. Tämä on perusteltua etua artiklan 1 kohdan mukaisesti. 6(1)(f) DSGVO. Jos selaimesi ei tue verkkokirjasimia, tietokoneesi käyttää vakiofonttia. Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä löytyy osoitteesta https://developers.google.com/fonts/faq ja Googlen tietosuojakäytännössä osoitteessa https://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud

Sivuillemme voidaan integroida SoundCloudin sosiaalisen verkoston (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) laajennuksia. SoundCloud-laajennukset voidaan tunnistaa sivustollamme olevasta SoundCloud-logosta. Kun vierailet sivustollamme, suora yhteys selaimesi ja SoundCloud-palvelimen välille muodostetaan laajennuksen kautta. Näin SoundCloud voi vastaanottaa IP-osoitteestasi tietoja siitä, että olet vieraillut sivustollamme. Jos napsautat "Tykkää"- tai "Jaa"-painikkeita ollessasi kirjautuneena SoundCloud-tilillesi, voit linkittää sivujemme sisällön SoundCloud-profiiliisi. Tämä tarkoittaa, että SoundCloud voi liittää käynnit sivuillamme käyttäjätiliisi. Haluamme huomauttaa, että näiden sivujen tarjoajana meillä ei ole tietoa siirrettyjen tietojen sisällöstä tai siitä, miten SoundCloud käyttää niitä. Lisätietoja SoundCloudin tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://soundcloud.com/pages/privacy. Jos et halua SoundCloudin yhdistävän käyntiäsi sivustollamme SoundCloud-tiliisi, kirjaudu ulos SoundCloud-tililtäsi.