Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat

Kotimaisena verkkokauppana olemme luotettava toimittaja ja käytämme vain 100% turvallisia maksutapoja. Käytössämme on turvallinen Klarna Checkout, jonka kautta voit tehtä ostoksia niin pankki- ja luottokortilla kuin laskulle tai voit maksaa tilaustasi itsellesi sopivissa erissä.

Pankki- ja luottokortit

Pankki- tai luottokorttimaksu suoritetaan tilauksen vahvistuksen yhteydessä Klarna Checkoutin kautta. Jos tallennat tietosi, on ostoksien tekeminen seuraavalla kerralla vielä sujuvampaa. Valitessasi kassalla Korttimaksun Sinut ohjataan uudelle sivulle, josta löytyy lomake korttitiedoille. Kortilla maksamista varten tarvitset korttinumeron ja CVV-turvakoodisi. Paketti lähetetään asiakkaalle 2-5 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksu on suoritettu. Poikkeustapauksena ovat erityiset tilaustuotteet, joiden kohdalla noudatetaan tuotesivulla ilmoitettua arvioitua toimitusaikaa.

Verkkomaksu

Voit valita kassalla myös Verkkomaksun, mikäli tahdot maksaa tilauksesi oman verkkopankkisi kautta. Dazzling.fi verkkokaupassa voit maksaa seuraavien pankkien kautta, omilla verkkopankkitunnuksillasi: Danske Bank, Nordea, Aktia, Osuuspankki, Säästöpankki ja S-pankki. Paketti lähetetään asiakkaalle 2-5 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksu on suoritettu. Poikkeustapauksena ovat erityiset tilaustuotteet, joiden kohdalla noudatetaan tuotesivulla ilmoitettua arvioitua toimitusaikaa.

Valitse maksutavaksi Klarna Lasku niin maksat kätevästi vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi! Klarna Laskulla on 14 päivää maksuaikaa. Lasku aktivoituu, kun tilauksesi on käsitelty ja paketti lähetetään Sinulle. Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna AB tekee automaattisen sisäisen tarkistuksen henkilötunnuksesi perusteella. Henkilötunnusta verrataan myös osoitteeseen, jossa olet kirjoilla oikean henkilöllisyyden takaamiseksi. Tämän vuoksi jos haluat toimituksen eri osoitteeseen kuin missä olet kirjoilla, täytyy sinun ilmoittaa toinen toimitusosoite. Kassalta löytyy lisäkenttä tätä varten.

Valitsemalla maksutavaksi erämaksun voit jakaa maksusi jopa 36 kuukaudelle! Erämaksulla maksat alkaen 9,00€/kk, ja voit milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan. Yhteistyökumppanimme Klarna AB hoitaa tilisi. Tilauksesi yhteydessä saat tilauserittelyn, mutta varsinaisen laskun saat myöhemmin Klarna AB:n toimesta.

Kun valitset maksutavaksi Klarna Tilin, Klarna AB tekee automaattisen sisäisen tarkistuksen henkilötunnuksesi perusteella. Henkilötunnusta verrataan myös osoitteeseen, jossa olet kirjoilla oikean henkilöllisyyden takaamiseksi. Tämän vuoksi jos haluat toimituksen eri osoitteeseen kuin missä olet kirjoilla, täytyy sinun ilmoittaa toinen toimitusosoite. Kassalta löytyy lisäkenttä tätä varten.

Ensimmäistä kertaa Klarna Tilin avulla tilattuasi saat Klarna AB:lta tilisopimuksen. Kun olet lähettänyt takaisin allekirjoitetun tilisopimuksen, lähettää Klarna AB sinulle laskun seuraavassa kuussa. Tarkempaa tietoa Klarnan Erämaksusta löydät täältä. Tarkemmat erämaksun ehdot löydät kassalla valitessasi maksutavaksi Joustavan erämaksun.

Kysyttävää tai epäselvyyksiä laskutuksessa?
Voit soittaa Klarna AB:lle puh. 09 – 425 997 71 arkipäivisin kello 09.00-17.00. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse info@klarna.fi